Владимир Яснинский
New member
Всем привет, я сейчас прохожу процедуру банкротства, поэтому готов поделиться со всеми советами и уберечь от подводных камней. Пишите сюда и я буду с радостью отвечать!
Зв'яжіться з нами за тел. 0 800 33 2636 або залиште заявку для отримання косультації
Здравствуйте через сколько подали в суд после збора документов?Всем привет, я сейчас прохожу процедуру банкротства, поэтому готов поделиться со всеми советами и уберечь от подводных камней. Пишите сюда и я буду с радостью отвечать!
Поделитесь, пожалуйста, опытомВсем привет, я сейчас прохожу процедуру банкротства, поэтому готов поделиться со всеми советами и уберечь от подводных камней. Пишите сюда и я буду с радостью отвечать!
Здравствуйте!Сколько длится процедура банкротства и какие есть подводные камни.СпасибоВсем привет, я сейчас прохожу процедуру банкротства, поэтому готов поделиться со всеми советами и уберечь от подводных камней. Пишите сюда и я буду с радостью отвечать!
Привет нужни грошіВсем привет, я сейчас прохожу процедуру банкротства, поэтому готов поделиться со всеми советами и уберечь от подводных камней. Пишите сюда и я буду с радостью отвечать!
Здравствуйте,какие подводные камни? Спасибо за ответ.Всем привет, я сейчас прохожу процедуру банкротства, поэтому готов поделиться со всеми советами и уберечь от подводных камней. Пишите сюда и я буду с радостью отвечать!
Здравствуйте!Сколько длится процедура банкротства и какие есть подводные камни.Спасибо
Доброго ранку! Тривалість процедури і є одним з недоліків цієї процедури, однак, після відкриття провадження у справі вводиться мораторій на задоволення вимог кредиторів, тобто борг перестає рости і штрафні санкції не застосовуються. Як наслідок - всі питання з кредиторами вирішуються виключно в площині цієї процедури, а отже, ключовим моментом є збір та подача документів до суду, з чим компанія Звільнимо Вам з радістю допоможе. Щодо конкретних строків казати важко, оскільки ситуація може бути різною, але цілком можливо що Вам стосовно цього питання допоможуть наші спеціалісти - для зв'язку з нами звертайтесь за номером +0800356978 або переходьте за посиланням: Як законно списати борги по кредитах в банках і МФО? - Звільнимо та залиште свої контактні дані, щоб ми могли з Вами зв'язатись.Здравствуйте,какие подводные камни? Спасибо за ответ.
Спасибо большое за ответ!!!Доброго ранку! Тривалість процедури і є одним з недоліків цієї процедури, однак, після відкриття провадження у справі вводиться мораторій на задоволення вимог кредиторів, тобто борг перестає рости і штрафні санкції не застосовуються. Як наслідок - всі питання з кредиторами вирішуються виключно в площині цієї процедури, а отже, ключовим моментом є збір та подача документів до суду, з чим компанія Звільнимо Вам з радістю допоможе. Щодо конкретних строків казати важко, оскільки ситуація може бути різною, але цілком можливо що Вам стосовно цього питання допоможуть наші спеціалісти - для зв'язку з нами звертайтесь за номером +0800356978 або переходьте за посиланням: Як законно списати борги по кредитах в банках і МФО? - Звільнимо та залиште свої контактні дані, щоб ми могли з Вами зв'язатись.
Будь ласка! Завжди раді допомогти! Можливо у Вас є ще якісь питання, які вас цікавлять/сумніви, які ми допоможемо розвіяти?Спасибо большое за ответ!!!
Спасибо, всё отлично. Понятно тоже всё. Я с Вами уже сотрудничаю,и очень благодарна за Вашу помощь!Будь ласка! Завжди раді допомогти! Можливо у Вас є ще якісь питання, які вас цікавлять/сумніви, які ми допоможемо розвіяти?
Доброго дня. Може розповісти які підводні камені?Всем привет, я сейчас прохожу процедуру банкротства, поэтому готов поделиться со всеми советами и уберечь от подводных камней. Пишите сюда и я буду с радостью отвечать!
Доброго дня. Можете розповісти які підводні камені. Поділіться своїм досвідом. дякуюСпасибо, всё отлично. Понятно тоже всё. Я с Вами уже сотрудничаю,и очень благодарна за Вашу помощь!
Що саме потрібно,щоб об'явити себе банкротомДоброго ранку! Тривалість процедури і є одним з недоліків цієї процедури, однак, після відкриття провадження у справі вводиться мораторій на задоволення вимог кредиторів, тобто борг перестає рости і штрафні санкції не застосовуються. Як наслідок - всі питання з кредиторами вирішуються виключно в площині цієї процедури, а отже, ключовим моментом є збір та подача документів до суду, з чим компанія Звільнимо Вам з радістю допоможе. Щодо конкретних строків казати важко, оскільки ситуація може бути різною, але цілком можливо що Вам стосовно цього питання допоможуть наші спеціалісти - для зв'язку з нами звертайтесь за номером +0800356978 або переходьте за посиланням: Як законно списати борги по кредитах в банках і МФО? - Звільнимо та залиште свої контактні дані, щоб ми могли з Вами зв'язатись.
Доброго дня. Дякуємо за Ваше питання. Оголошення фізичної особи банкрутом можливе виключно постановою суду, для цього треба звертатись до господарського суду з Заявою про неплатоспроможність фізичної особи. Якщо вас цікавить процедура банкрутства і ви бажаєте отримати більш детальну безкоштовну консультацію щодо цього питання - радимо звернутись до нас за номером +0800356978 або переходьте за посиланням: Як законно списати борги по кредитах в банках і МФО? - Звільнимо та залиште свої контактні дані, щоб ми могли з Вами зв'язатись.Що саме потрібно,щоб об'явити себе банкротом