• Зв'яжіться з нами за тел. 0 800 33 2636 або залиште заявку для отримання косультації

Волосся

Issa

New member
Маю довге, гарне волосся і замислилася, чи можна його продати. Чула, що є люди, які шукають натуральне волосся для виготовлення перук чи інших виробів. Як правильно це зробити? Які є способи продажу, і що важливо знати перед тим, як вирішити продати волосся?

Krin

New member
Свій 35-й день народження я вирішила відсвяткувати нестандартно — не з тортом і тостами, а з радикальною зміною стилю. Завжди мріяла про каре, але довге волосся стримувало. Одного ранку подивилася на себе в дзеркало й сказала: «Пора!». Я дізналася про сайт HAIRUA https://hairuа.cоm/ і вражена була їхньою системою — усе просто, швидко й зручно. Заповнила анкету, прикріпила фото — і через кілька днів вже домовилася про продаж. Перевели гроші оперативно, і я одразу побігла до стиліста. Новий стиль освіжив мене і ззовні, і всередині. А ще приємно усвідомлювати, що моє волосся тепер комусь подарує красу. Це був мій подарунок собі — і я ним пишаюся.

NeiroVes

New member
Вы хотите завести блог или публичный аккаунт, но боитесь негативных комментариев. Как преодолеть этот страх?

Угорі