• Зв'яжіться з нами за тел. 0 800 33 2636 або залиште заявку для отримання косультації

Ви граєте?

lappik

New member
Доброго дня, друзі! Останнім часом я захопився світом відеоігор і хочу знайти якісний український портал, де було б багато інформації про новинки, тренди та аналітику ігрової індустрії. Може, хтось вже знайшов для себе ідеальний ресурс і може поділитися посиланням?

MafKa

New member
Світ відеоігор постійно змінюється та розвивається, і мені дуже цікаво стежити за всіма новинками. Зараз відеоігри — це не просто розвага, а ціла культура, яка впливає на наше життя, формує нові тренди та навіть допомагає навчатися. Я часто шукаю цікаві статті про ігрову індустрію, нові проєкти та технології, які розширюють межі можливого. Саме тому для мене справжньою знахідкою став український портал про відеоігри та ігрову індустрію UA PLAY тут можна знайти якісні аналітичні матеріали, огляди нових ігор та цікаві статті про геймдев. Що особливо приємно — вся інформація подається українською мовою, і це додає ще більше мотивації підтримувати наш контент. Якщо хочете дізнатися більше про улюблене хобі або відкрити для себе щось нове, раджу заглянути саме сюди!

veronili

New member
Ооо! Як круто, що не одна я ціную український портал про відеоігри та ігрову індустрію https://uаplаy.cоm.uа/ тут завжди дійсно найактуальніша інформація.

Угорі