Повний чекап здоров'я дитини без стресу та голок

Palmon

New member
Привіт усім. Хочу записати дитину на профілактичний чекап перед початком навчального року, перевірити загальний тонус та дефіцити вітамінів. Але мій син панічно боїться уколів і лікарів у білих халатах, кожна здача крові - це істерика та крики. Підкажіть, чи є в Києві сучасні центри, де можна повністю перевірити дитячий організм без болю та сліз? Хочеться пройти обстеження спокійно.

Xonders

New member
Вітаю. Для дітей здача крові з вени - це справжня психологічна травма, тому ми для свого сина обрали апаратне функціональне сканування. Процедура проходить у дуже затишній обстановці, малюк просто сиди у зручному кріслі, тримає датчики і може дивитися мультики. На сайті Клініка альтернативної медицини Altimed | Приватний медичний центр можна подивитися послуги дитячої діагностики та дізнатися про безболісні методи повного чекапу. Система за годину повністю аналізує роботу всіх органів, серця, судин, шлунка та визначає дефіцити речовин на клітинному рівні. Ми так дізналися про брак заліза та приховану реакцію на глютен, яка сильно навантажувала імунітет дитини останнім часом. Лікар дуже спокійно та доступно розшифрував нам усі графіки і склав індивідуальну програму підтримки раціону дитини. Син навіть не зрозумів, що це було серйозне обстеження, все пройшло як цікава гра зі скануванням систем. У центрі в Києві дуже приємний персонал, жодних черг чи плачу в коридорах під дверима кабінетів.

Угорі