• Зв'яжіться з нами за тел. 0 800 33 2636 або залиште заявку для отримання косультації

Надійний інтернет-магазин для барберського інструменту

MafKa

Member
Доброго дня, колеги. Стикнувся з необхідністю оновлення робочого арсеналу, і постало питання: де зараз в Україні можна знайти дійсно якісні товари для барберів? Буду вдячний за поради на основі власного досвіду. Цікавлять саме перевірені магазини — бажано з адекватною підтримкою та гарантією.

lappik

New member
Я завжди був прискіпливий до догляду за бородою, але знайти ідеальні засоби вдалося лише в ForBarber. Тут реально вражаючий асортимент: від шампунів для густої бороди до легендарних восків для вусів. Особливо вдячний за підбірку олій – тепер моя борода м’яка як шовк і пахне неймовірно! Раджу всім спробувати набір від Brosh з дерев’яною расческою – він вартий кожної копійки. Є і засіб для росту бороди https://fоrbаrbеr.cоm/zаsоby-dlia-rostu-borody/ зверніть увагу. До речі, доставка швидка, а консультанти завжди підкажуть, як поєднувати продукти. Якщо ви ще вагаєтесь – не переживайте, тут точно знають, що вам підійде.

Угорі