• Зв'яжіться з нами за тел. 0 800 33 2636 або залиште заявку для отримання косультації

Купити квартиру

ChuChelo

New member
Хочу купити квартиру. Вже є варіант, є сума.. але мене завжди лякало коли ти з такою великою сумою грошей кудись їдеш. Особливо після того, як особисто довелось побачити як жінка приїхала з сумкою грошей до банку, вона тільки вийшла з авто, і зупинилось інше авто, молодики вискочили, повалили її і сумку забрали. Я не уявляю що вона пережила в той момент.

Shubba

New member
Хочу купити квартиру. Вже є варіант, є сума.. але мене завжди лякало коли ти з такою великою сумою грошей кудись їдеш. Особливо після того, як особисто довелось побачити як жінка приїхала з сумкою грошей до банку, вона тільки вийшла з авто, і зупинилось інше авто, молодики вискочили, повалили її і сумку забрали. Я не уявляю що вона пережила в той момент.

Розумію твої переживання, це абсолютно нормально. Коли мова йде про великі суми, завжди варто думати про безпеку і мінімізувати ризики. Найрозумніше — не возити готівку самостійно, а використовувати банківські перекази або безпечні сервіси, які гарантують контроль операції. Наприклад, при купівлі квартири гроші можна передавати через нотаріуса або скористатися послугами перевірених агентств нерухомості, де процес організований безпечно і всі документи оформляються правильно. Детальніше про безпечну передачу грошей при купівлі квартири можна прочитати на сайті АН Маяк http://mayak.kiev.ua/news/peredacha-hroshey-pry-kupivli-kvartyry, це допоможе спокійніше підходити до таких великих угод.

Угорі