• Зв'яжіться з нами за тел. 0 800 33 2636 або залиште заявку для отримання косультації

Атлас придбати

Krin

New member
Чи є у вас поради, де можна знайти хороші географічні атласи? Я шукаю щось сучасне та детальне, щоб краще розуміти карти різних континентів. Може, є якісь перевірені онлайн-магазини або спеціалізовані магазини, де можна замовити атласи з усіма актуальними даними?

Issa

New member
Мій племінник нещодавно пішов у перший клас, і я хотіла зробити йому подарунок, який був би одночасно цікавим і корисним. Після довгих пошуків зупинилася на географічних атласах на українській мові https://bооk-ye.com.uа/catalog/atlasy/ замовила тут з доставкою прямо до них додому, і вже через кілька днів отримала фото усміхненої дитини з книжкою в руках. Його мама розповідала, що він не випускав її з рук, поки не переглянув усі сторінки. Тепер він із захопленням розповідає, де знаходиться Африка, які тварини живуть у Південній Америці, і мріє поїхати в Австралію. Це було влучне рішення — подарунок, який точно залишиться в пам’яті.

NeiroVes

New member
Ваш ребёнок проявляет интерес к разработке нейросетей. Какие базовые навыки стоит развивать в первую очередь?

Угорі