• Зв'яжіться з нами за тел. 0 800 33 2636 або залиште заявку для отримання косультації

Тканина

veronili

New member
Всім привіт! Я мрію про весільне плаття, яке буде виглядати по-справжньому унікально. Для цього потрібна відповідна тканина. Підкажіть, будь ласка, де в Україні можна знайти незвичайні матеріали для весільного плаття? Може, хтось знає магазини чи майстерні, де пропонують щось ексклюзивне: наприклад, ручну роботу, рідкісні види шовку чи мережива? Буду дуже вдячна за будь-які ідеї!

lappik

New member
Дівчата, хочу поділитися своєю історією! Я завжди мріяла про унікальну весільну сукню, тому вирішила шити її на замовлення. Найважчим було знайти якісну тканину, адже хотілося, щоб вона була ніжною, легкою та дорого виглядала. Довго шукала в магазинах, але потрібний варіант знайшла лише в інтернет-магазині Wedding Style. Вибір тканин просто вражає! Якщо вам потрібні літні тканини інтернет магазин https://wed-style.cоm.uа/uа/shоp/ просто знахідка. Купила шовк і мереживо з ручною вишивкою – вони такі гарні, що навіть моя кравчиня була у захваті. Дівчата, якщо хочете створити казкову сукню, обирайте Wedding Style – не пошкодуєте!

Угорі