• Зв'яжіться з нами за тел. 0 800 33 2636 або залиште заявку для отримання косультації

Ресурс для геймерів

Krin

New member
Вже кілька днів сиджу на форумах, шукаю щось путнє про Assassin's Creed Shadows, але поки що натикаюсь або на обговорення геймплею, або на плітки. А мені цікаво саме аналітичне бачення, глибші огляди. Чи знаєте ви, на яких платформах зазвичай публікують такі тексти про ігрові новинки?

Issa

New member
Ну що вам сказати, хлопці, спочатку Ясуке в Assassin's Creed Shadows здався мені просто качком із м'язами. Думаю собі: "Та що він там може, окрім як бити всіх навколо?" Але не все так просто! Як виявилось, правильна прокачка здібностей робить з нього справжню бойову машину. І тут мені на допомогу прийшов сайт Gameverse зі своїм гайдом по Assassin's Creed Shadows – найкращі здібності Ясуке, які варто прокачати в першу чергу https://gаmeverse.com.uа/guide/аssаssins-creed-shadows-guide--yasukes-best-abilities-to-upgrade-first/ автор усе розклав по поличках, і я, слідуючи гайду, зробив із Ясуке ідеального бійця. Тепер друзям хизуюсь, що мій персонаж усіх розносить. Якщо не хочете втратити купу часу на експерименти — просто прочитайте цю статтю!

Угорі