• Зв'яжіться з нами за тел. 0 800 33 2636 або залиште заявку для отримання косультації

Книги

Issa

New member
Хочу знайти якісні книги, щоб у доступній та дружній формі пояснити дітям теми сексуальної освіти, відповідно до їхнього віку. Не хочеться сухої теорії, а більше цікавих історій, ілюстрацій та прикладів, які допоможуть дитині зрозуміти себе та інших. Де можна замовити такі видання?

Krin

New member
Коли я почала шукати книги, які допоможуть моїм дітям краще розуміти себе і навколишній світ, натрапила на одну дуже цікаву. Це книга Малечі про інтимні речі https://bаlka-bоok.com/provzrosleniedetey-2770/malechprontimnrech-283957 котра є на сайті Balka Book. Замовлення було простим і швидким, весь процес пройшов без жодних труднощів. Книга прийшла у гарному стані, сторінки якісні, а ілюстрації привертають увагу навіть найменших. Діти із захопленням розглядали картинки та слухали, як я читала їм уривки. Мені сподобалося, що матеріал викладено доступно, без зайвої складності, але при цьому глибоко і повчально. Читання викликало у нас багато розмов про дружбу, емоції та повагу одне до одного.

Угорі