• Зв'яжіться з нами за тел. 0 800 33 2636 або залиште заявку для отримання косультації

Фібра для бетону

MafKa

New member
Друзі, хочу поділитися власним досвідом використання будівельної фібри для бетону, бо знаю, як складно буває знайти справді якісний матеріал, коли будуєш для себе або на замовлення. Останнім часом почав активно працювати з полімерною фіброю httрs://fibеrmіx.ua/uа від виробника FiberMix, конкретно з волокном Firebamix, і мушу сказати — результат перевершив очікування. По-перше, у бетоні з цією фіброю значно менше мікротріщин, він став значно стійкішим до навантажень і деформацій. Це особливо помітно, коли мова йде про стяжки або зовнішні елементи, які піддаються температурним коливанням. По-друге, мені дуже зайшло, що FiberMix - це саме український виробник, який реально тримає планку якості і постійно вдосконалює свої продукти. Купував оптом напряму у виробника, і скажу чесно - ціна приємно здивувала, враховуючи якість. Якщо плануєте працювати з бетоном, особливо на відповідальних об’єктах, дуже раджу звернути увагу саме на Firebamix. Це вже не просто добавка, а справжній інструмент для професіоналів. Міцність, зчеплення, зручність у роботі все на рівні. І не забувайте, що купуючи гуртом напряму у виробника, ще й економите добряче!

Угорі