Друзі, хочу поділитися власним досвідом використання будівельної фібри для бетону, бо знаю, як складно буває знайти справді якісний матеріал, коли будуєш для себе або на замовлення. Останнім часом почав активно працювати з полімерною фіброю
httрs://fibеrmіx.ua/uа від виробника FiberMix, конкретно з волокном Firebamix, і мушу сказати — результат перевершив очікування. По-перше, у бетоні з цією фіброю значно менше мікротріщин, він став значно стійкішим до навантажень і деформацій. Це особливо помітно, коли мова йде про стяжки або зовнішні елементи, які піддаються температурним коливанням. По-друге, мені дуже зайшло, що FiberMix - це саме український виробник, який реально тримає планку якості і постійно вдосконалює свої продукти. Купував оптом напряму у виробника, і скажу чесно - ціна приємно здивувала, враховуючи якість. Якщо плануєте працювати з бетоном, особливо на відповідальних об’єктах, дуже раджу звернути увагу саме на Firebamix. Це вже не просто добавка, а справжній інструмент для професіоналів. Міцність, зчеплення, зручність у роботі все на рівні. І не забувайте, що купуючи гуртом напряму у виробника, ще й економите добряче!