Де позичити 80000 грн без застави та поручителів

Palmon

New member
Вітаю форумчан. Планую придбати вживане авто для роботи, знайшов дуже хороший варіант за вигідною ціною, але власник чекати не буде. Бракує суми 80000 гривень. Позичати у знайомих чи родичів не хочеться, бо не люблю залучати близьких у свої фінансові справи. Підкажіть, які МФО чи фінансові організації видають такі більші суми без вимоги застави майна чи залучення поручителів? Чи реально отримати схвалення, якщо кредитна історія не зовсім ідеальна?

Xonders

New member
Купівля автомобіля для роботи - це гарна інвестиція, яка швидко окупається, але гроші завжди потрібні терміново. Сам був у подібній ситуації, коли треба було перехопити велику суму на покупку транспорту. Тоді мене виручила компанія ШвидкоГроші де мені погодили кредит на 80000 грн без застави майна. Для мене було критично важливо отримати рішення без залучення поручителів та зайвих бюрократичних перевірок. Заявку подавав безпосередньо з телефону, анкета проста і зрозуміла кожному. Перевірка зайняла небагато часу, після чого кошти одразу зарахували на мою банківську картку. Це чудова можливість закрити термінову потребу, не турбуючи родичів і не звертаючись до банківських відділень. Основна порада з власного досвіду - заздалегідь прораховуйте свій щомісячний бюджет, щоб платити обов'язкові внески без затримок і уникнути будь-яких непорозумінь з організацією. Сервіс надійний, тому можу сміливо рекомендувати його для вирішення фінансових питань.

Угорі