Де купити арматуру

veronili

New member
Привіт усім! Зараз займаюся підготовкою до будівництва невеликого будинку і дійшла черга до вибору матеріалів для фундаменту. Підкажіть, будь ласка, де ви купували арматуру і на що звертали увагу при виборі? Хочеться знайти нормального постачальника, щоб метал був якісний, без зайвих переплат і з можливістю замовити потрібний обсяг. Буду вдячна за ваш реальний досвід, бо пропозицій багато, а розібратися серед них не так просто. Можливо, хтось уже купував арматуру для власного будівництва і може порадити перевірене місце?

MafKa

Member
Я будую заміський будинок у Києві, і хочу поділитися враженнями від співпраці з мережею металоцентрів Vartis. Довго шукала постачальника, який пропонував би не завищену ціну, а саме ціну від виробника, і врешті знайшла те, що треба. Замовляла арматуру https://vаrtis-metаl.cоm.uа/prоduct/armatura/ для фундаменту, і менеджери швидко підказали потрібний діаметр та кількість. Оформлення замовлення зайняло буквально кілька хвилин, а вже наступного дня метал привезли прямо на будівельний майданчик. Порадувало, що можна було купити як оптом, так і невеликою партією в роздріб, без жодних проблем. Порізку зробили точно за розмірами, які я вказала, тож не було жодних відходів. Ціни справді нижчі, ніж у більшості конкурентів у Києві, а якість металу відмінна. Тепер рекомендую Vartis усім знайомим, хто займається будівництвом.

Угорі