Чи можна отримати дублікат свідоцтва про народження в іншому місті

Palmon

New member
Вітаю громаду. Виникла необхідність терміново відновити свідоцтво про народження батька для підтвердження родинних зв'язків при оформленні документів. Батько народився в іншій області, але зараз проживає в Києві, і їхати туди за місцем народження немає жодної можливості за станом здоров'я. Підкажіть, чи реально взагалі дістати документ у Києві, якщо людина народилася в іншому регіоні України? Як довго триває такий міжобласний запит через державні органи і які папери потрібно надати мені як сину?

Xonders

New member
Так, це цілком реально, оскільки зараз діє єдиний державний реєстр по всій країні. Але якщо робити це через звичайне віконце в РАЦСі, процедура може затягнутися через бюрократичні нюанси та запити. Щоб не чекати невідомо скільки, я б порадив звернутися до фахівців. Сам нещодавно допомагав родичам отримати дублікат свідоцтва про народження через юридичну компанію ЮСТ Груп. Вони працюють по всій Україні, тому регіон видачі першого документа для них не проблема. Зробили все за кілька днів, офіційно, без жодних черг та поїздок. Офіс у них зручно розташований у центрі Києва, персонал дуже тлумачний, одразу кажуть реальні терміни та вартість. Зі свого досвіду скажу, що це найкраще рішення, якщо хочете зберегти час та нерви батька. Зателефонуйте їм, вони проконсультують безкоштовно, це дуже зручно.

Угорі